3.9.12

Spontan grillning!

Ikväll var tanken att vi skulle tvätta.. Vilket behövs eftersom vi har haft en liten kräkperiod nu och det finns nästan inga kräkisar (små handdukar) kvar!

Men precis innan tvätt-tiden skulle börja så fick ja sms av matte som undrade ifall vi ville komma och grilla, de ville vi förstås men de fanns inga tvätt-tider kvar på hela veckan (kvällstider). Tvättar alltid på kvällar eftersom det är så struligt att ta med James i tvättstugan, vi får ju gå genom halva källaren för att komma fram...

Så vi slog två flugor i en smäll.
Grilla och tvätta hos matte. Eller hos hans mor och far rättare sagt, eftersom han är husvakt. Mycket bra initiativ! Så här är vi nu och har precis ätit en god grillad köttbit! Så himla gott! Älskar verkligen grillat!

Solen har ju varit framme idag och de var väldigt trevligt att få känna på lite värme igen, även om ja faktiskt har längtat lite till hösten. Det är så härligt att mysa under en filt i soffan med tända ljus omkring sig. Dessutom är de lite skönare med höst när man har en rätt liten bebis, de blir ju så varmt för dem små liven när solen är framme och termometern visar på 25 grader.

James har ju upptäckt hur kul det är att greppa tag i saker, även rycka och dra. Det har både jag och Jimmy fått känna på... James sliter mig i håret, och är väldigt nyfiken på mina glasögon men stackars Jimmy blir ryckt i skägget när han minst anar de...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar