1.9.12

Mysmorgon!

Kan man lugnt säga! James vaknade vid 05.30 och ville käka lite, sen somnade vi om till 8.00 tiden då han börjar gråta i sömnen typ, så han drömde säkert något otäckt lilla älsklingen. Men somnade om strax efteråt och de gjorde mamma och pappa också! Vi vaknade 10.30 och låg och slöade och myste i sängen ända till 11.30!!
Hur skönt va inte de då? :) till slut pallrade vi oss upp och käka frukost och James fick ju sitt lunch mål. Sitter nu i soffan med honom sovandes på mitt bröst. De är så mysigt ! Bäst att passa på innan han blir för stor för sånt mys.

Pappa Jimmy ska på kräftskiva/25 års fest ikväll, till en utav hans barndomsvänner. Jag och James är hemma och myser ikväll, är inte riktigt redo för att låta honom sova över hos någon ännu. Min lilla skruttis!

Vi får se om vi leker med någon, eller om vi myser bara han och jag. <3

Har även rensat ur försmå kläder, insåg att rätt mkt st. 62 försvann trots allt. Några plagg kvar. St. 68 är lite stort men sitter fint ändå. James fick en superfin jeans skjorta utav mormor och mamma köpte en röd/vit/blå -rutig skjorta till honom. Även ett par snygga jeans och typ beiga chinos! Såå fin i dem är han! Fick även strumpor som passar skjortorna och pyttesmå vantar. :) Köpte ett par skit söta brallor på rosa elefanten tidigare i somras, med röda bilar på! Älskar dem och James e så söt i dem! :)

Mammas väninna var på Ullared och hittade dregglisar som är plastade på "insidan", passar ju perfekt för en liten kräkbebis som James och för att han dreglar nåt enormt! Slipper vi blöta kläder;)

James morfar var här igår och käkade lunch med oss. Passade på att knäppa kort på dem då! <3 fina!

Just de! James har även hittat en ny favorit leksak, den fick han av farmor och farfar när han ännu låg i magen men det är en larv som spelar musik och massa olika ljud och färger! Kul för honom, mindre kul för mamma och pappa som får lyssna på alla melodier hela dagarna ;) haha!

Tror vi avslutar inlägget med bilder i vanlig ordning:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar