28.4.13

James 1 år !

I torsdags var dagen här... dagen då vår lilla bebis inte längre ses som bebis, utan som ett litet barn.
James 1 årsdag! Lilla killen blir stor, och vi är så stolta! Det har varit ett år med många nya intryck och förväntningar. Vi har lärt oss otroligt mycket under vårt första år som föräldrar. Vi har varit oroliga och lyckliga. Men det är väl de som tillhör när man får sitt första barn, oron alltså.

James charmar alla i sin väg, han smilar upp sig så stort att det går från öra till öra. Han skrattar och busar mest hela tiden. Visst har han sina mindre roliga stunder, men allt som oftast så är han glad. Vår lilla kille.

I onsdags var vi på James 1 års kontroll på BVC, kul att se vår sköterska Petra igen. Hon är så himla underbar, och jag är så nöjd med henne. James fick även 2 sprutor, och blev ju självklart ledsen en liten stund efteråt. Sen blev det bra igen.

James väger nu 9150g och är 75,5 cm lång. Alltså en liten kille. Men han växte bra på längden så då behövde vi inte oroa oss, sa doktorn. Skönt att höra!

Efter läkarbesöket tog vi vårt pick och pack och åkte till Linköping för en 1 års fotografering med Laila Villebeck. Det började bra, men efter en liten stund så blev han lite trött och ledsen, dålig planering av mig att boka in dem på samma dag! Men vi hann med och få många fina bilder ändå, som tur var!

Väntar med spänning på webgalleriet som hon kommer att fixa, därifrån väljer vi sen vilka bilder vi vill framkalla :)


James kan vid 1 års ålder

-gå några steg själv, men går mer än gärna mot möbler, med vagn eller när han håller oss i handen.
-har fortfarande st. 4 i blöjor
-har storlek 74, några t-shirts i st. 80.
-har stor koncentrations förmåga när han leker med vissa leksaker eller plastbyttor. Mycket viktigt ;)


Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer just nu.. men det dyker väll upp mer vart eftersom..


Vår 1-åring! 
Vi älskar dig mer och mer för varje dag som går.
Du gör oss så stolta och lyckliga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar