26.9.12

Bvc & mys!

Japp.. Sprutorna fixade James toppen bra! Lite tårar precis när det stack till, sen ett par sekunder efteråt. Han fick mycket beröm av sin sköterska Petra, och passade då på att smilea upp sig.

Ingen feber tack och lov, men han visade tecken på lite mer gnällig i h tröttare än tidigare idag så han Dick n panodil i förebyggande syfte, vilket är helt ofarligt. Verkade bli lite bättre utav den oxå. Skönt! :) lika lekfull och glad som vanligt idag, dock så sov han nog lite mer, men de gör ju inget. Han kan behöva sova den lilla grabben;)

Han växer visst fasligt på längden vilket vi märkt på vissa kläder som helt plötsligt är små på längden, men ännu stora "runt om". Inte så konstigt kanske med tanke på att han bara hade gått upp 180g sen en månad tillbaka trots att han numera äter lite mat till lunch och gröt.

Vet inte riktigt vad det beror på, kräkningarna har avtagit väldigt mycket sedan det introducerades mat, vilket är as skönt! Så det känns som att det INTE skulle bero på kräkningar. Men Petra sa att det inte var någon fara ännu, men om han inte går upp i vikt som han ska vartefter så får vi väl ta till nån bra metod. Vi ska i alla fall börja med att ha 1 msk olja i ersättning/välling och en tesked bregott i mat/gröten. Och gärna i varje måltid, för nu gör de ju inget fall han går upp "massor" i vikt. :) lilla fisen...

Han visade även att han kan sitta en stund och rulla till mage, och på mage låg han än stund och sprattla med benen och lekte med måttband, skallra och napp. Såg väldigt nöjd ut! Petra pratar så gott om James varje gång vi är där, och jag blir så stolt då. Speciellt idag när hon flera gånger säger "jag ser att han är en sån trygg bebis, Lisa"

Det känns lite extra bra förstås. :) och påpekar hela tiden hans stora fina ögon. Vilket många gör i och för sig.
Kul hur som helst att ens lilla pojk imponerar och gör framsteg.

Vi mötte upp Lindha och Julia för en sväng på HC, eller mirum. Men det slutade med en heldag där ute. Jätte mysigt att strosa runt och kolla, luncha och fika. Utan att behöva stressa eller tänka på att man ska hem till en viss tid osv. Skönt oxå att slippa ALLT folk på stan. ;) fler mysdagar på HC! (ja. Det kommer alltid heta HC för mig€

Blev även lite shopping till mig och till lillfisen. :) blev tipsad av Ellie oxå att ica kvantum hade erbjudande på burkmat till barn, 10 burkar för 50:-!
Så där shoppade ja loss bland alla läckerheter. ;) Jimmy ska oxå ta del av erbjudandet så vi kan köpa dubbelt upp! :) alltid bra att ha... Och de har utgångsdatum -13/14. Så de håller ett tag.

Nehe.. Sovdags för länge sen... Ska upp skapligt, för 9.30 möter vi Lindha & Julia, och Ellie och Theo för lite mys på öppna förskolan med fika och sångstunder.

Puss och godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar