14.5.12

James Liam Pernu

Det är vad lilla grabben kommer att få heta. James kom vi överens om tillsammans, och Jimmy ville gärna ha sitt efternamn eftersom det är väldigt ovanligt. Och då tyckte jag att det inte var mer än rätt att ja fick välja mellan namn :D, och Liam klingade fint ihop med James tycker jag. Jimmy också faktiskt. Haha. Det var inga släkt namn som passade ihop med förnamnet vi har valt, så därför skippade vi det. 

Tanken med detta inlägg är att verkligen verkligen säga TACK SÅ HEMSKT MYCKET för alla FINA PRESENTER VI FÅTT TILL JAMES. Han har verkligen redan blivit så himla bortskämd, fast jag sa från början att han inte skulle bli en alltför bortskämd bebis :P Men med hans mor och far föräldrar och alla släktingar och vänner till oss omkring sig så är det inte konstigt att han får så mycket presenter. Lilla plutt. Ni är guld värda allihop!
 James har fått allt från kläder (MASSOR!), skor, leksaker, gung-motorcykel, sago/sångbok, speldosa, spargris och pengar. Och detta är bara ett axplock utav allting. 
TACK, igen för allt fint han har fått!

Nu har jag bara ett bekymmer som gäller kläderna, o det är om han kommer hinna med att använda alla kläder han fått ?! Haha... Han växer ju inte super fort som tur är, på onsdag blir han 3 veckor och får fortfarande på sig st. 50 och några mindre kläder i st. 56. Det är sån himla skillnad på storleken i kläder beroende på vilket märke det kommer ifrån, vissa kläder i st. 56 ser ut att kunna passa när man kanske skulle köpa st 62 ist.
Men det är ju ett annat bekymmer.. =) 






 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar