26.6.12

Midsommarafton

Så var midsommar över för denna gång... tiden springer iväg, hela tiden! Den tycks aldrig stå still, inte ens för en minut. I år firade vi midsommar på Lönö, hos Packe och Hanna. VI var 4 par, varav 3 med barn. Packes mor och hennes karl, några vänner till dem och Packes lillebror och hans polare. Vi åt allihop tillsammans, men skildes senare åt för att ägna oss åt egna äventyr. 

Det blev en hejdundrandes måltid i alla fall. 
Grillad fläskfilé, kycklig, paprika, lök, champinjoner. Hemmagjord potatissallad, tzatziki, vitlöksbröd, hallomi, grönsallad... you name it, det fanns där! Allt var supergott och alla gjorde en toppen jobb med maten! Till efterrätt hade Savina gjort en jordgubbstårta med digestive och nöt botten. Supergod! Blev även en hederlig jordgubbstårta till "dansa-runt-midsommarstången-firandet". =) 

Vi blev kvar på Lönö hela helgen, och hade det verkligen super trevligt! Så tack ännu en gång till Packe och Hanna! <3 

 -------------------
Igår blev vår lilla älskling 2 månader ! Och tiden rusar förbi oss, och då känns inget mer viktigt eller värdefullt än att minnas James små framsteg i ord och bilder.
 
Vid 2 månaders ålder så kan/gör han:
- ligga på magen och hålla upp huvudet.
- ler och smilar stort mest hela tiden.
- älskar att ligga på skötbordet.
- gurglar och ger ifrån sig en himla massa ljud och "prat". 
- börjar fatta vinken med att handen kan "greppa"  saker och ting. 
Häromdagen tog han ut nappen från munnen själv med handen, och höll sedan fast i nappen ett bra tag efteråt. Väldigt kul att se! 
- står hyfsat stadigt i knät när vi hjälper till förstås. 


Bildbomb!



























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar